Volledig scherm
PREMIUM
Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. © Ton van de Meulenhof

Directie PSV licht stap naar Mexico toe: ‘Fysieke aanwezigheid noodzakelijk’

Miljoenen sportliefhebbers in Mexico volgen de prestaties van PSV op de voet. Sinds Carlos Salcido (inmiddels 38) in 2006 de stap naar Eindhoven maakte, is de band met het land gestaag gegroeid en na de komst van Andrés Guardado (32) en nu Hirving Lozano (23) en Érick Gutiérrez (23) piekt de bekendheid van PSV in Latijns-Amerika als nooit tevoren. Het is voor de club reden om meer te investeren in het land, met het doel om stabiele sportieve en commerciële relaties te ontwikkelen.

Samen met technisch manager John de Jong reisde commercieel directeur Frans Janssen van PSV onlangs anderhalve week door de Verenigde Staten en Mexico. De conclusie was bij terugkomst razendsnel getrokken: PSV zou zich doordacht en snel in het gebied moeten vestigen.

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen