Maxime Delanghe en Shurandy Sambo, beste keeper en verdediger van het toernooi om de Otten Cup in 2019.
Volledig scherm
Maxime Delanghe en Shurandy Sambo, beste keeper en verdediger van het toernooi om de Otten Cup in 2019. © PSV

Dit jaar geen Otten Cup bij PSV, in verband met uitbraak coronavirus

Het internationale jeugdtoernooi om de Otten Cup bij PSV gaat dit jaar niet door. De club heeft besloten om de editie van 2020 af te gelasten, wegens de uitbraak van het coronavirus. In 2021 gaat PSV de volgende editie organiseren. 

Vorig jaar stond PSV in de finale en was Internazionale te sterk. In die editie werden Maxime Delanghe (keeper) en Shurandy Sambo (rechtsback) uitgeroepen tot respectievelijk beste goalie en verdediger van het toernooi. 

In 2018 kon het toernooi niet doorgaan wegens een grootscheepse verbouwing op De Herdgang, die medio 2019 was afgerond. Namens PSV en de organisatie laat Ron Verkerk weten dat PSV de schouders er vol onder zet om in 2021 het toernooi weer succesvol op te zetten. Dit jaar was het door de uitbraak van het virus ondoenlijk voor bezoekende clubs en PSV om een goede planning te kunnen maken. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV