Elfrink & De Mos: ‘De samenwerking tussen De Jong en Schmidt is bij PSV voortreffelijk’

videoElke week bespreekt clubwatcher Rik Elfrink met Aad de Mos de stand van zaken bij PSV. Ze blikken terug, bespreken de actualiteit en kijken vooruit. Deze serie verschijnt elke maandag om 19.00 uur op ED.nl. Bekijk hier de nieuwe aflevering!

 1. Toptransfers voor broers Rekik: Arsenal contracteert Omar (18) per januari en Karim (25) per direct naar Sevilla FC

  Toptrans­fers voor broers Rekik: Arsenal contrac­teert Omar (18) per januari en Karim (25) per direct naar Sevilla FC

  Het zijn heel bijzondere dagen voor de familie Rekik, door transfers van de broers Omar en Karim Rekik. Omar Rekik wordt per 1 januari speler van Arsenal. De club uit Groot-Brittanië heeft maandag met zijn huidige team Hertha BSC een akkoord bereikt over eeen overgang, maar de medische keuring en administratie kon in de laatste uren van de huidige transfermarkt niet meer voltooid worden. Daardoor vindt een transfer per 1 januari plaats.
 2. Roger Schmidt over de late escape van PSV in Cyprus: ‘We verdienden dit’
  Video

  Roger Schmidt over de late escape van PSV in Cyprus: ‘We verdienden dit’

  ,,We verdienden dit”, zei trainer Roger Schmidt van PSV na de late ontsnapping van PSV in Cyprus. Net op tijd vond zijn ploeg de nooduitgang. De 1-2 zege op Omonia Nicosia in het Europa League-toernooi smaakte mierzoet, na een moeilijke week vol personele problemen en onverwachte wendingen. ,,De situatie was heel lastig voor deze wedstrijd. We misten veel spelers en voor onze focus was het natuurlijk niet goed dat we apart moesten reizen.”
 3. PSV nog vol vraagtekens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspellen

  PSV nog vol vraagte­kens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspel­len

  PSV-trainer Roger Schmidt kon in aanloop naar het duel van zondag met Vitesse nog weinig vertellen over de mogelijke opstelling die hij in samenspraak met zijn assistenten maakt. Zelfs als hij het zou willen, zou het niet kunnen. In ieder geval is duidelijk dat Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Armando Obispo en Maxi Romero niet inzetbaar zijn. Positief nieuws voor PSV is dat Van Ginkel vrijdag met de reserves kon trainen en behoorlijk ver op weg lijkt in de jacht op zijn langverwachte rentree.
 1. PSV wint in slotminuut op Cyprus: 'We hebben dit verdiend'
  Play

  PSV wint in slotminuut op Cyprus: 'We hebben dit verdiend'

 2. Nabeschouwing Omonia - PSV: 'Afsluiten met positief gevoel'
  Play

  Nabeschou­wing Omonia - PSV: 'Afsluiten met positief gevoel'

PSV