Volledig scherm
Érick Gutiérrez in actie voor PSV. © BSR Agency

Érick Gutiérrez loopt breuk in de rechterhand op bij training van Mexico

Middenvelder Érick Gutiérrez van PSV heeft een breuk in zijn rechterhand opgelopen tijdens een training van het Mexicaanse elftal. De 24-jarige voetballer had daags voor de training nog voor het eerst gescoord voor de nationale ploeg, in zijn achttiende interland. 

Het nieuws is inmiddels bevestigd via het twitteraccount van de nationale ploeg. Gutiérrez wordt op korte termijn geopereerd, na overleg met PSV, zo luidt het bericht. 

‘Guti’ was bij PSV aan een sterke seizoensstart bezig en groeide stilaan uit tot een sterkhouder binnen de ploeg. Hoelang hij precies aan de kant staat, is nog niet duidelijk. PSV heeft met Jorrit Hendrix en Michal Sadílek wel meteen inzetbare vervangers klaarstaan. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV