Volledig scherm
Erik Pieters Stoke Citty 2018 © BSR/Soccrates

Erik Pieters ziet aanbieding uit de Premier League zitten

Erik Pieters denkt serieus na over een aanbieding van Burnley en is genegen om bij de Premier League-club een nieuw avontuur aan te gaan. Hij mag weg bij zijn huidige club Stoke City, waar hij jarenlang een bepalende rol had. 

Zijn naam viel de afgelopen periode ook bij PSV, maar op dit moment lijkt de bijna 31-jarige linksback dus een andere keuze te gaan maken. 

Pieters speelde tussen 2008 en 2013 al bij PSV en filosofeerde eerder al over een terugkeer naar de eredivisie, maar dat zou volgens hem pas in de eindfase van zijn loopbaan gaan gebeuren. Twee jaar geleden veronderstelde hij dat hij eerder zijn carrière bij FC Utrecht zou afsluiten dan bij PSV. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV