Volledig scherm
Erik Pieters Stoke Citty 2018 © BSR/Soccrates

Erik Pieters ziet aanbieding uit de Premier League zitten

Erik Pieters denkt serieus na over een aanbieding van Burnley en is genegen om bij de Premier League-club een nieuw avontuur aan te gaan. Hij mag weg bij zijn huidige club Stoke City, waar hij jarenlang een bepalende rol had. 

Zijn naam viel de afgelopen periode ook bij PSV, maar op dit moment lijkt de bijna 31-jarige linksback dus een andere keuze te gaan maken. 

Pieters speelde tussen 2008 en 2013 al bij PSV en filosofeerde eerder al over een terugkeer naar de eredivisie, maar dat zou volgens hem pas in de eindfase van zijn loopbaan gaan gebeuren. Twee jaar geleden veronderstelde hij dat hij eerder zijn carrière bij FC Utrecht zou afsluiten dan bij PSV. 

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen