Piet de Visser.
Volledig scherm
Piet de Visser. © BD

Ghanees jeugdinternational Opoku (18) via Piet de Visser op stage bij PSV

PSV heeft komende week Ghanees jeugdinternational Kwadwo Opoku (18) op stage. Hij is afkomstig van de voetbalschool van Piet de Visser en Godwin Attram in Ghana. Opoku is een linksbenige buitenspeler, die onder meer bij Ghana onder 20 actief is. 

Alle partijen gaan kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Opoku blijft in ieder geval tot en met volgende week en sluit aan bij PSV onder 19, getraind door Ruud van Nistelrooij. De inmiddels bijna 85-jarige De Visser is enthousiast over de voorlopige samenwerking. ,,Het is mooi om met PSV in verbinding te blijven en te kijken of we elkaar op deze manier kunnen helpen. Ik ben nog altijd scout bij Chelsea, maar PSV blijft nu eenmaal de club waar ik lang gewerkt heb en ook graag blijf komen.” 

Opoku is een talentvolle speler, die in Europa kan doorbreken, denkt De Visser. ,,Hij is gewend aan drie keer trainen per dag en fysiek zal hij zich kunnen handhaven. We willen hem nu graag op dit niveau zien en de komende periode zal duidelijk worden of er bij PSV iets van komt.” 

PSV