Volledig scherm
Érick Gutiérrez © BSR Agency

‘Guti’ na operatie terug naar Nederland, PSV hoopt hem snel op te lappen

Érick Gutiérrez is inmiddels geopereerd aan de breuk in zijn hand. De PSV-middenvelder keert woensdag of donderdag terug naar Nederland, waar hij snel hoopt te herstellen. 

Het lijkt uitgesloten dat hij bij PSV-Vitesse (aanstaande zaterdag) inzetbaar is, maar in het kamp van Gutiérrez is er hoop dat hij de volgende wedstrijden wel kan halen. 

Journalist Daniel Reyes van het Mexicaanse Marca Claro meldt dat de operatie van ‘Guti’ zonder complicaties is verlopen. De PSV'er was aan een sterke seizoensstart bezig en had bij het Mexicaanse elftal dit weekend zijn eerste goal gemaakt. Daags na dat succes liep hij tijdens een training de breuk in zijn rechterhand op. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV