Volledig scherm
PREMIUM
Erick Gutierrez of PSV during RKC Waalwijk - PSV NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR Agency

Gutiérrez na een week van uitersten terug naar PSV

Voor PSV’er Érick Gutiérrez valt de blessuretijd waarschijnlijk mee, nadat hij zijn hand heeft gebroken. Hij is inmiddels geopereerd en keert morgen terug naar PSV.

Het was een interlandweek van uitersten voor PSV-middenvelder Érick Gutiérrez (24). Nadat hij zaterdag zijn eerste goal voor de nationale ploeg van Mexico maakte, brak de middenvelder een dag later zijn hand. De PSV’er is gisteren in zijn vaderland geopereerd en maakt daarna snel de reis naar Eindhoven.

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV