Volledig scherm
Hirving Lozano © USA TODAY Sports

Hirving Lozano ‘chipt’ en scoort voor Mexico, PSV-reserve ‘Guti’ valt in

Hirving Lozano heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) met Mexico gewonnen van Chili: 3-1. De aanvaller van PSV zette de derde goal op het scorebord, door via een fraaie ‘chip’ af te ronden. Daarvoor had ook oud-PSV’er Héctor Moreno al gescoord, net als Raul Jimenez (vanaf de stip). 

Voor Lozano was het de 35ste interland en zijn negende goal voor de nationale ploeg. In het vriendschappelijke duel kwam ook Érick Gutiérrez in actie, die bij PSV momenteel buiten de boot valt. Hij kwam een kwartier voor tijd in het veld voor Andrés Guardado, die tussen 2014 en 2017 bij PSV speelde. ‘Guti’ verklaarde na afloop van zijn veertiende interland onder meer dat hij graag aan spelen wil toekomen in Eindhoven. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV