Hirving Lozano keert terug bij de groepstraining van PSV

VideoHirving Lozano keerde woensdagmorgen terug bij de groepstraining van PSV. De aanvaller is sinds eind april niet inzetbaar geweest en lijkt er nu snel aan te komen. Afgelopen week ontbrak hij nog tijdens het trainingskamp in Verbier, maar werkte Lozano in Eindhoven hard om een snelle, maar verantwoorde rentree mogelijk te maken. Na een uur met de groep ging de Mexicaan individueel verder op het trainingsveld. 

Over zijn eventuele inzetbaarheid in het tweeluik met FC Basel zijn overigens nog geen mededelingen vanuit PSV gedaan. Lozano is de afgelopen weken voortdurend met een transfer naar Napoli in verband gebracht, maar vooralsnog is de Latijns-Amerikaan gewoon in Eindhoven. De voorzitter van Napoli is door Italiaanse media zo'n beetje op allerlei manieren geciteerd, maar tot een deal met PSV is het nog niet gekomen. 

Bij PSV ontbraken Trent Sainsbury, Ryan Thomas, Érick Gutiérrez, Gastón Pereiro, Lars Unnerstall en Yanick van Osch nog op het trainingsveld. Sainsbury kampt met een lichte blessure, waardoor hij zondag al niet kon spelen tegen Olympique Nice. Thomas hoopt de komende weken de sprong naar de groepstraining te gaan maken. Dat laatste geldt ook voor Unnerstall. Gutíerrez en Pereiro hebben nog even vakantie na hun deelname aan respectievelijk de Gold Cup en Copa América. Van Osch herstelt van een zware blessure (kruisband gescheurd) en is ongeveer rond het einde van dit jaar terug, zo is nu de prognose. 

PSV trainde voor het eerst in groepsverband nadat de club een week in Zwitserland werkte. Alle spelers die mee waren naar het trainingskamp zijn nu nog bij de A-kern gebleven. 

Volledig scherm
Hirving Lozano © BSR Agency
 1. Oud-spelers en supporters over het ploeterende PSV
  PREMIUM

  Oud-spe­lers en supporters over het ploeteren­de PSV

  EINDHOVEN - Twee punten, vijftien tegengoals en drie rode kaarten. Cijfers van de laatste zes wedstrijden die de diepe crisis bij PSV illustreren. Hoe krijgen ze in Eindhoven de boel weer op de rit en is Mark van Bommel daar nog de juiste trainer voor? We vroegen het oud-spelers, supporters en andere betrokken bij de club. Vooral de smalle selectie, slechte aankopen en een flinke dosis pech worden genoemd als redenen voor de dramatische resultaten. In een kampioenschap heeft eigenlijk niemand nog vertrouwen.
 2. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
  In memoriam

  Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

  Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
8879 stemmen