Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel tijdens het trainingskamp in Verbier. © BSR Agency

Interview met PSV-trainer Mark van Bommel: 'Onze spelers hoeven nooit nerveus te zijn’

Of dé complete coach bestaat? PSV-trainer Mark van Bommel (42) betwijfelt het. ,,Je bent nooit klaar.” Op het trainingskamp in Verbier maakt hij de balans op van zijn eerste jaar als hoofdtrainer en kijkt hij vooruit.

Het vorige seizoen van PSV eindigde in mei met een bijzonder moment. Trainer Mark van Bommel won met zijn jonge equipe na een prachtige start geen enkele prijs. Onvoldoende dus, was onder de streep de klinische conclusie. Toch klonk op 15 mei een overtuigend applaus in het Philips Stadion. Geklap waaruit respect en waardering sprak voor de manier waarop PSV zich afgelopen seizoen had gemanifesteerd.

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV