Volledig scherm
Jetro Willems in november, bij Eintracht Frankfurt. © EPA

Jetro Willems geeft knipoog aan PSV en gelooft nog in titel

Jetro Willems gaf zaterdagavond na de verloren wedstrijd van PSV tegen Willem II (5-0) aan nog steeds volledig in een kampioenschap van PSV in dit seizoen te geloven.

In een bericht op Twitter gaf hij met een knipoog aan dat PSV het gewoon weer even spannend heeft gemaakt. ,,Niks aan de hand, joh", zette hij erbij. In het seizoen 2015-2016 baarde Willems al opzien voor de camera's van FOX Sports.  Met nog een speelronde te gaan had iedereen PSV als kanshebber voor de titel begraven, maar de Rotterdammer gaf PSV nog 99% kans. Na 'het wonder van Zwolle' op 8 mei 2016 vertelde Willems dat hij zich vergist had en eigenlijk 100% had moeten zeggen. 

Willems heeft na de winterstop maar vier minuten gespeeld in de Bundesliga, bij zijn huidige club Eintracht Frankfurt. Wel speelde hij nog één volledig bekerduel. De linksback maakte vorige zomer de overstap naar Duitsland. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV is de productiefste ploeg van heel Europa

    PSV is de productief­ste ploeg van heel Europa

    PSV is op dit moment de meest productieve ploeg van heel Europa in de nationale competities. Na vijftien speelrondes heeft de ploeg van Mark van Bommel 53 keer gescoord. Dat is weliswaar net zoveel als Young Boys in Zwitserland, maar die ploeg was al 17 keer in competitieverband actief. Ook Rode Ster Belgrado kwam in Servië tot 53 goals, in 20 competitieduels. Maribor kwam in Slovenië tot 55 treffers, maar had daar 19 duels voor nodig. Het gemiddelde ligt dus onder de 3 goals per duel.

PSV