Volledig scherm
Chris Gloster (rechts) tijdens het duel met Jong Ajax. © BSR Agency

Jong PSV moet het tegen FC Volendam op eigen kracht doen

Jong PSV treft vrijdagavond op De Herdgang FC Volendam en moet op eigen kracht langs de Noord-Hollanders zien te geraken. De ploeg van Peter Uneken krijgt geen hulp vanuit het eerste elftal, dat afgelopen week in Noorwegen was voor het duel met Rosenborg BK. 

Jong PSV zit qua resultaten in een erg matige fase en belandde zelfs op de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Er is behoefte aan punten om de klassering te verbeteren, maar met FC Volendam treffen de jonge Eindhovenaren een ploeg die in het linkerrijtje staat. 

Bij Jong PSV zijn Koen Oostenbrink en Andrew Mendonca weer inzetbaar, net zoals Yorbe Vertessen. Zij beginnen echter op de bank. Daarnaast zijn Justin de Haas en Amar Catic nog geblesseerd. 

Opstelling Jong PSV: Roulaux - Zeegers Daverveld Soulas Gloster - Schoonbrood Ledezma Gomes -  Horváth Ngonge Theunissen

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8969 stemmen