Volledig scherm
Albert Gudmundsson was eerder dit seizoen al belangrijk voor PSV 1 in het duel met Heracles Almelo. © ANP Pro Shots

Jong PSV tegen FC Den Bosch met topscorers Lammers en Gudmundsson

Jong PSV heeft in het thuisduel met FC Den Bosch op maandagavond onder anderen de beschikking over de topscorers Sam Lammers en Albert Gudmundsson. Samen hebben zij de afgelopen seizoenen al 51 goals voor het beloftenteam gemaakt in de eerste divisie. 

De 20-jarige Lammers (26 treffers) en leeftijdsgenoot Gudmundsson (25 stuks) speelden dit weekend niet mee in het duel van PSV 1 met sc Heerenveen en kunnen bij Jong PSV speelritme opdoen in de ploeg van Dennis Haar. 

Het team ziet er maandagavond totaal anders uit dan eerder dit seizoen, toen de beloften in De Vliert kansloos met 5-0 onderuit gingen. Maandag staan mogelijk acht of negen andere spelers aan de aftrap. Van de eerdere formatie lijken alleen de vaste krachten Laros Duarte, Jurich Carolina en Bram van Vlerken een goede kans te maken om in het thuisduel met FC Den Bosch te beginnen bij Jong PSV. Start Jordan Teze in de verdediging, dan schuift Pablo Rosario door naar het middenveld en moet Duarte mogelijk wijken. 

Duarte (20) is bezig aan een goed seizoen en heeft zich tot een belangrijke pion op het middenveld bij Jong PSV opgewerkt. De backs Carolina (19) en Van Vlerken zijn bij Jong PSV inmiddels ook ervaren krachten. Carolina is de afgelopen periode stabieler geworden en Van Vlerken is met zijn 22 jaar een gewaardeerde 'senior' in het jonge elftal.  

De aftrap van Jong PSV - FC Den Bosch is om 20.00 uur. De ploegen spelen in het Jan Louwers Stadion in Eindhoven. 

Mogelijke opstelling: Room; Van Vlerken, Rosario, Obispo, Carolina; Duarte, Rigo, Lundqvist; Gakpo, Lammers, Gudmundsson 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV