Volledig scherm
Peter Uneken © BSR Agency

Jong PSV-trainer Peter Uneken ziet zijn ploeg na spektakelstuk verliezen: ‘Hadden winst verdiend’

Tot de laatste seconde was Jong PSV-De Graafschap maandagavond een interessant duel. Na een prima eerste helft pakten de beloften in Eindhoven een voorsprong, waarna er in de tweede helft nog vier keer gescoord werd. Uiteindelijk trok Jong PSV aan het kortste eind: 2-3. 

Trainer Peter Uneken baalde enorm. Pas in blessuretijd greep De Graafschap de winst en dat deed pijn in het kamp van Jong PSV. ,,Natuurlijk. We hadden denk ik verdiend om hier te winnen, maar hebben de 2-1 niet goed genoeg verdedigd. Daarnaast hebben we genoeg kansen gehad om vaker te scoren, maar ze zijn niet benut. Voor rust speelden we goed en na rust was het even wat minder. Daarna hebben we toch de mogelijkheden gehad om een beter resultaat te pakken.”

Jong PSV heeft een aantal impulsen gekregen van bijvoorbeeld Noni Madueke, die bij PSV 1 meetraint. Daarnaast was ook Yorbe Vertessen in bepalende zin aanwezig. ,,Hij is uit voorzorg bij rust gewisseld”, gaf Uneken aan. Na lang blessureleed wil Uneken de aanvaller fit houden. 

PSV