Volledig scherm
Bart Ramselaar. © BSR Agency

Jong PSV treedt met Ramselaar en Mauro aan bij Cambuur in Leeuwarden

Jong PSV treedt vrijdagavond met onder anderen Bart Ramselaar aan in de uitwedstrijd tegen Cambuur. In Friesland staan hij, Mauro Júnior en ook keeper Mike van de Meulenhof in de basis. Daarnaast zal ook Jordan Teze meereizen naar Leeuwarden. 

PSV heeft in de strijd om een topklassering in de Keuken Kampioen Divisie drie punten nodig. Cambuur beleeft een moeizaam seizoen en is in het rechterrijtje in de eerste divisie beland. De Friese ploeg won eerder dit seizoen wel in Eindhoven en klopte Jong PSV toen met 1-2. Ook toen deed Ramselaar mee en was Cody Gakpo de doelpuntenmaker. Hij is er vrijdagavond niet bij. 

Ramselaar beleeft een sportief teleurstellend seizoen bij PSV, waar hij amper in actie is gekomen in het eerste elftal. 

  1. PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract
    PREMIUM

    PSV ziet potentie in keeper Van Lare (16) en beloont jonge Zeeuw met contract

    Dat PSV veel potentie in hem ziet, was de afgelopen jaren al duidelijk geworden. Aron van Lare (16) behoort tot de talentvolste jeugdkeepers in Nederland en stond de afgelopen seizoenen vaak onder de lat bij Oranje onder 14, 15 en 16. Donderdagavond tekende de Terneuzenaar zijn eerste contract bij de Eindhovense club, waardoor hij ook de komende drie seizoenen aan PSV verbonden is. Over zijn ambities is hij duidelijk. ,,Het eerste halen is en blijft mijn doel.’’

PSV