Volledig scherm
Jong PSV speelt vrijdagavond tegen FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion. © BSR Agency

Jong PSV verdedigt lange zegereeks in Eindhovense derby

Jong PSV verdedigt vrijdagavond in het Jan Louwers Stadion een even opmerkelijke als lange zegereeks in het uitduel met FC Eindhoven. De afgelopen acht wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie won het beloftenteam elke keer van de stadgenoot. Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting op De Herdgang in 2-1. 

Jong PSV mist zeven spelers in het duel met de blauw-witten. Koen Oostenbrink, Andrew Mendonca, Justin de Haas, Claudio Gomes, Rico Zeegers, Tijn Daverveld en Robin Lauwers zijn nog niet fit. Ten opzichte van maandag doen Yanick van Osch, Jordan Teze en Noni Madueke niet mee. Zij trainen of spelen al bij de A-selectie. 

Het betekent puzzelen voor coach Peter Uneken, die zijn ploeg na de 2-3 nederlaag tegen De Graafschap moest zien op te lappen en met Eindhoven een ploeg treft die dit seizoen wisselvallig is, maar thuis de punten toch vaak binnen weet te houden. 

Vermoedelijke opstelling Jong PSV: Van de Meulenhof; Sambo, Soulas, Kreekels, Gloster; Wallenburg, Ledezma, Schoonbrood; Sidibe, Vertessen, Ngonge

PSV