Volledig scherm
Kenneth Paal in duel met Wout Weghorst. © Pro Shots

Kenneth Paal na blessure terug aan het front bij PSV: 'Wachten op een kans'

Hij was een paar weken van de radar verdwenen, maar Kenneth Paal is weer terug aan het front. 

De linksback zat zaterdagavond voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie van PSV en maakte maandag zijn rentree bij Jong PSV. ,,Een spierblessure kostte me drie weken", gaf hij aan. ,,Ik moest revalideren en was al blij dat het bij een paar weken bleef. Nu kan ik gelukkig nog de nodige wedstrijden spelen."

Paal leek aan het begin van het seizoen door te breken, maar een matige wedstrijd in Heerenveen kostte hem bij PSV zijn plek in de basis. Hij en Derrick Luckassen gingen uit de ploeg en Joshua Brenet en Daniel Schwaab grepen hun kans. ,,Daarna kon ik maar een ding doen en dat was hard blijven werken en wachten op een nieuwe kans. Misschien komt die dit seizoen nog en ik wil daar helemaal klaar voor zijn. Als er iets gebeurt in de ploeg en er bijvoorbeeld een schorsing of blessure is, wil ik er voor het team staan. Ik richt me daarbij op de positie links achterin. Dat is nu echt de plek waarop ik me op iedere training wil verbeteren." 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Arjen Robben vertrekt aan het eind van dit seizoen na een prachtige periode bij Bayern München en is dan 35,5 jaar. Na zes (!) kampioenschappen op rij pruttelt de motor van ‘FC Hollywood’ in Zuid-Duitsland, waar de ex-international dit seizoen aantoont nog altijd een hoog niveau te kunnen halen. Bayern staat in de Bundesliga inmiddels negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. Geen onoverbrugbaar gat, maar wel een enorme kloof.

PSV