Volledig scherm
PREMIUM
John de Jong en Mark van Bommel © Soccrates/BSR Agency

Laatste kans voor project PSV 2.0 in weken van sportief overleven

Redden wat er nog te redden valt, is het devies voor PSV. Van het seizoen is heel misschien nog een ‘zes minnetje’ te maken, als alles tenminste meezit. Maar hoe? En vooral met wie?

Na het zoveelste misbaksel in de huidige herfst moet PSV deze week de schade opnieuw in kaart brengen en vindt op alle niveaus volop overleg plaats over het vervolg van dit seizoen. Gesprekken die de afgelopen periode ook al zijn gevoerd en telkens de houdbaarheid van een pak karnemelk bleken te hebben. De conclusies na een nieuwe ketser in Emmen zijn begin december spijkerhard. Het midden 2018 gestarte project PSV 2.0, met Mark van Bommel aan het roer als trainer, staat op instorten en dreigt faliekant te mislukken.

  1. PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    Het kon niet uitblijven. Zoals een beursgenoteerd bedrijf in turbulente economische omstandigheden een winstwaarschuwing afgeeft, zo moest ook de leiding van PSV deze week na een aantal belabberde sportieve prestaties met de billen bloot. In dit soort dingen is het zakenleven soms best te vergelijken met topsport. Wie zijn doelen niet haalt, legt verantwoording af aan aandeelhouders respectievelijk supporters. Falen is balen, het is niet anders.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen