Volledig scherm
Sam Lammers, succesvol bij Jong PSV. © Thomas Bakker

Lammers is kritisch en had
vaker willen scoren voor Jong PSV

Over zijn goal was Sam Lammers vrijdagavond tevreden, maar hij vond dat er nog een of twee hadden moeten volgen. Mede dankzij zijn goal won Jong PSV bij FC Eindhoven (1-2).

Er had volgens hem dus meer ingezeten. "Zeker een en dat neem ik mezelf ook kwalijk", zo zei hij na afloop. "Die goal was inderdaad wel een aardige", zei hij met een lach. "De bal kwam op de zestien bij me via Marcel Ritzmaier.  

Transferperiode

De rol van Lammers is dit seizoen bij PSV 1, na het aanblijven van Luuk de Jong en Jürgen Locadia, vooralsnog beperkt. "Het is niet zo dat ik in zo'n transferperiode de hele tijd aan het kijken ben wat er gebeurt, maar voor mij speelt dat natuurlijk wel. Als Luuk de Jong weg was weggegaan, had ik er misschien wat dichter tegenaan gezeten bij het eerste elftal. Ik moet mezelf op trainingen laten zien en me hier bij Jong PSV tonen. Wel zit ik vast bij het eerste elftal en de bedoeling is dat ik daar wel meer speelminuten ga maken van vorig jaar. Het is concurreren met de andere spitsen en mijn doel blijft hetzelfde. Meer spelen."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV