Volledig scherm
PREMIUM
Laros Duarte speelde een sterke tweede seizoenshelft bij Sparta en promoveerde dinsdag naar de eredivisie met de Rotterdamse club. © BSR Agency

Laros Duarte leeft zijn droom bij Sparta: 'Voelde meteen vertrouwen en respect’

Laros Duarte (22) heeft deel een van zijn voetbaldroom gerealiseerd. Na de promotie met Sparta kan de PSV-huurling het volgende deel gaan leven.

Samen met zijn broer Deroy in één elftal mogen spelen en dan ook nog bij Sparta, was voor Laros Duarte al een droom. ,,En om dan ook nog te promoveren en Sparta samen op deze manier te kunnen helpen, is helemaal geweldig. Ik ben hier opgegroeid en daarom voelt ons succes voor mij heerlijk. We hebben de afgelopen dagen met zijn allen ongelooflijk genoten.”

  1. Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mo Ihattaren geeft met zijn goal een geschenk aan de hemel

    Mohamed Ihattaren is na zaterdagavond de jongste benutter van een penalty aller tijden in de eredivisie. De nog maar 17-jarige PSV’er werd de pingel gegund door Steven Bergwijn en Donyell Malen, die hem ook graag wilden nemen. Bergwijn benutte in het duel met Fortuna Sittard wel de eerste mogelijkheid vanaf elf meter, maar daarna mocht Ihattaren aanleggen voor de 4-0. Het was zijn eerste goal sinds het overlijden van zijn vader en na afloop verklaarde hij tegenover Fox Sports emotioneel dat elke goal voor hem is.

PSV