Malen zet PSV op het goede spoor tegen Aris Saloniki

VIDEODonyell Malen heeft PSV met twee treffers op het goede spoor gezet voor de eerste oefenzege van het seizoen. In Oosterhout won de formatie van Mark van Bommel vrijdagavond met 3-0 van het Griekse Aris Saloniki, de nummer vijf uit de hoogste afdeling in dat land van vorig seizoen. Joël Piroe had met een treffer kort voor tijd ook een aandeel in de zege.

Malen verdeelde zijn treffers over beide helften. Hij scoorde voor rust door goed door te zetten en frommelde de bal over de doellijn. Na de pauze kopte Malen raak uit een voorzet van Denzel Dumfries. Bij PSV maakte Armindo Bruma zijn debuut en het werd een verdienstelijk optreden van de Portugees. Van Bommel haalde zijn basisteam na ruim een uur naar de kant en wisselde alle spelers.

Piroe was van dat elftal nog trefzeker, door goed voorwerk van Mohamed Ihattaren en Zakaria Aboukhlal af te ronden.

Volledig scherm
Manuel Velez Jimenez Fransisco van Aris Thessaloniki staat lijnrecht tegenover Donyell Malen. © BSR Agency
  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV