Volledig scherm
Hirving Lozano en Érick Gutiérrez. © Joep Leenen

Lozano en Gutiérrez opnieuw in nationale selectie van Mexico

Hirving Lozano en Érick Gutiérrez zijn opgenomen in de nationale ploeg van Mexico, die op 16 en 20 november oefent tegen Argentinië. Dat Lozano bij de selectie zit is geen verrassing. Gutiérrez heeft ondanks zijn reserverol in Eindhoven zijn plaats in het nationale team vast kunnen houden. 

‘Guti’ moet bij PSV in de wachtkamer plaatsnemen, omdat trainer Mark van Bommel voorlopig vasthoudt aan een middenveld met Gastón Pereiro als meest vooruitgeschoven pion en Jorrit Hendrix en Pablo Rosario in een defensievere rol. 

Eerder werd al bekend dat linksback José Angelino opnieuw bij Jong Spanje aansluit. Gastón Pereiro zit bij de nationale ploeg van Uruguay. Vijf andere basisspelers van PSV zaten in de voorselectie voor Oranje: Rosario, Denzel Dumfries, Jeroen Zoet, Luuk de Jong en Steven Bergwijn. 

  1. Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV
    PREMIUM

    Deze gevaren liggen in de eredivisie nog op de loer voor PSV

    Wie PSV door de eredivisie ziet marcheren, vraagt zich soms af waar het dit seizoen nog mis kan gaan. Minstens twaalf keer winnen vanaf de competitiestart, dat lukte voorheen alleen Ajax (1995-1996) en PSV (1987-1988). Opvallend detail is dat deze teams allebei de finale van de Champions League (in 1988 nog Europa Cup 1) haalden, waar PSV nu uitgeschakeld lijkt. De ploeg kan zich waarschijnlijk volledig op de competitie richten. Welke gevaren zijn er nog voor PSV?

PSV