Volledig scherm
PREMIUM
Hirving Lozano in actie. © BSR Agency

Lozano nadert rentree bij PSV, Bruma een debuut

Hirving Lozano is na tien weken afwezigheid weer terug bij PSV, al duurt het nog even voor hij weer volledig wedstrijdfit is. Trent Sainsbury trainde gisteren nog niet mee.

Na het trainingskamp in Zwitserland hervatte PSV gisteren in Eindhoven de aanvliegroute naar de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Meest verrassende naam bij de training? Hirving Lozano sloot na een kleine drie maanden afwezigheid weer aan. De 24-jarige aanvaller miste het door zijn landgenoten gewonnen toernooi om de Gold Cup en revalideerde al die tijd bij PSV. Het harde werk heeft zich uitbetaald en na tien weken kon de Mexicaan gisteren eindelijk weer intensief met zijn ploeggenoten trainen. Na een uur haakte Lozano af en ging hij op individuele basis verder, maar het begin is gemaakt. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV