Volledig scherm
PREMIUM
Hirving Lozano in actie. © BSR Agency

Lozano nadert rentree bij PSV, Bruma een debuut

Hirving Lozano is na tien weken afwezigheid weer terug bij PSV, al duurt het nog even voor hij weer volledig wedstrijdfit is. Trent Sainsbury trainde gisteren nog niet mee.

Na het trainingskamp in Zwitserland hervatte PSV gisteren in Eindhoven de aanvliegroute naar de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Meest verrassende naam bij de training? Hirving Lozano sloot na een kleine drie maanden afwezigheid weer aan. De 24-jarige aanvaller miste het door zijn landgenoten gewonnen toernooi om de Gold Cup en revalideerde al die tijd bij PSV. Het harde werk heeft zich uitbetaald en na tien weken kon de Mexicaan gisteren eindelijk weer intensief met zijn ploeggenoten trainen. Na een uur haakte Lozano af en ging hij op individuele basis verder, maar het begin is gemaakt. 

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen