Volledig scherm
PREMIUM
Derrick Luckassen maakte afgelopen week een herstart bij PSV. © BSR Agency

Luckassen na herstart in de herkansing bij PSV: ‘Als ik er moet staan, dan zorg ik dat ik er sta’

Wat kan Derrick Luckassen nog bereiken bij PSV? Volgens trainer Mark van Bommel ligt de bemensing voor de verdediging nog open.

Op dezelfde plek waar het avontuur bij PSV twee jaar geleden voor Derrick Luckassen begon, maakte hij deze week een herstart. Er is nogal wat met hem gebeurd, sinds hij in juli 2017 in het Zwitserse Verbier aansloot bij de Eindhovense formatie. In zijn eerste seizoen bij PSV mocht de verdediger met zijn ploeggenoten weliswaar de landstitel vieren, maar dat moet Luckassen met gemengde gevoelens gedaan hebben.

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV