Volledig scherm
PREMIUM
Derrick Luckassen maakte afgelopen week een herstart bij PSV. © BSR Agency

Luckassen na herstart in de herkansing bij PSV: ‘Als ik er moet staan, dan zorg ik dat ik er sta’

Wat kan Derrick Luckassen nog bereiken bij PSV? Volgens trainer Mark van Bommel ligt de bemensing voor de verdediging nog open.

Op dezelfde plek waar het avontuur bij PSV twee jaar geleden voor Derrick Luckassen begon, maakte hij deze week een herstart. Er is nogal wat met hem gebeurd, sinds hij in juli 2017 in het Zwitserse Verbier aansloot bij de Eindhovense formatie. In zijn eerste seizoen bij PSV mocht de verdediger met zijn ploeggenoten weliswaar de landstitel vieren, maar dat moet Luckassen met gemengde gevoelens gedaan hebben.

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen