Volledig scherm
PREMIUM
Luuk de Jong in actie op het trainingskamp in Qatar. © VI Images

Luuk de Jong wordt weer volop gezocht: ‘Als we op het einde maar die schaal in handen hebben’

VideoAls aanvoerder, doelpuntenmaker en aanspeelpunt lijkt Luuk de Jong opnieuw onmisbaar bij PSV. ,,Ik heb geen concurrentie nodig om druk te voelen.”

Luuk de Jong ging in december gewoon weer als topscorer van de eredivisie de winterstop in. ,,Het is nog niet voorbij hè. We willen doorgaan”, zegt de 28-jarige aanvoerder van PSV nog geen seconde nadat de verslaggever in Doha zijn koppositie in het doelpuntenklassement van de eredivisie ter sprake brengt. ,,Ik heb altijd gezegd dat het mij niet uitmaakt of ik het word. Als we aan het eind van het seizoen maar met die schaal in de handen staan. Dat is waar het allemaal om gaat.”

  1. PSV-toezichthouders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PS­V-toezicht­hou­ders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PSV maakte deze week bekend dat Hans van Breukelen (62) terugkeert in de raad van commissarissen van de club. Voorzitter Jan Albers van het toezichthoudende orgaan is blij dat hij de voormalig succesdoelman weer wist over te halen. ,,Hans is iemand die de club van binnen en buiten kent en een PSV’er in hart en nieren is. Hij heeft alles meegemaakt als sporter en ook in zijn rol als commissaris bij PSV tussen 2010 en 2016 veel meegemaakt.”

PSV