Volledig scherm
Donyell Malen. © BSR Agency

Malen en Gakpo laten zich gelden bij Jong Oranje

Met twee goals en een assist was Donyell Malen vrijdagavond de grote man bij Jong Oranje, dat met 5-1 in een vriendschappelijk duel won van Jong Mexico.

Jong Oranje had voor rust al vier treffers gemaakt en in de tweede helft scoorden de Mexicanen nog tegen. Cody Gakpo zorgde voor de eindstand.  

Malen maakte de 2-0 en 4-0. De eerste en derde goal werden gemaakt door Calvin Stengs (AZ) en Dani de Wit (Ajax). Bij de treffer van Stengs zorgde Malen voor de assist. Gakpo viel een half uur voor tijd in en net als Malen hield hij zijn indrukwekkende doelpuntengemiddelde van de afgelopen periode in stand. 

  1. PSV-toezichthouders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PS­V-toezicht­hou­ders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PSV maakte deze week bekend dat Hans van Breukelen (62) terugkeert in de raad van commissarissen van de club. Voorzitter Jan Albers van het toezichthoudende orgaan is blij dat hij de voormalig succesdoelman weer wist over te halen. ,,Hans is iemand die de club van binnen en buiten kent en een PSV’er in hart en nieren is. Hij heeft alles meegemaakt als sporter en ook in zijn rol als commissaris bij PSV tussen 2010 en 2016 veel meegemaakt.”

PSV