Maxi Romero in actie tijdens de zomer van 2020.
Volledig scherm
Maxi Romero in actie tijdens de zomer van 2020. © ANP

Maxi Romero keert voor revalidatie terug in Nederland, PSV blijft geloven in zijn kansen

PSV-spits Maxi Romero (22) is afgelopen week teruggekeerd uit Argentinië, waar hij bemoedigende stappen in zijn revalidatieproces heeft gezet. De Zuid-Amerikaan hervatte recent de looptraining en gaat nu in Eindhoven verder aan de slag om er komend seizoen weer te staan.

  1. Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

    Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

    PSV-spits Maxi Romero lijkt door een blessure voorlopig opnieuw uitgeschakeld, zo bevestigen bronnen rond de speler. De Argentijn was net weer topfit en speelde vorige week nog in de basis bij de Eindhovenaren. Hoe ernstig het is, moet allemaal nog blijken. Berichten dat hij sowieso vijf weken ‘out’ is, worden nog niet bevestigd. Wel lijkt zijn meespelen tegen Ajax op zondag hoe dan ook niet mogelijk en wordt gevreesd voor een langere periode van afwezigheid.
  2. Volop interesse in doelman Yvon Mvogo, maar PSV houdt hem voorlopig gewoon binnenboord

    Volop interesse in doelman Yvon Mvogo, maar PSV houdt hem voorlopig gewoon binnen­boord

    Tweede doelman Yvon Mvogo van PSV kan rekenen op veel interesse aan het slot van de transferperiode. De 27-jarige goalie is bezig aan een voor hem uitermate teleurstellend seizoen in Eindhoven, waarin hij nog maar één officiële wedstrijd heeft gekeept. Mvogo wil graag vertrekken en staat volgens buitenlandse media in de belangstelling van onder anderen twee ploegen uit de Franse Ligue 1: Bordeaux en Lorient.

PSV