Op 19 september 2020 maakte Maxi Romero veel PSV'ers blij door in de slotfase te scoren tegen FC Emmen.
Volledig scherm
Op 19 september 2020 maakte Maxi Romero veel PSV'ers blij door in de slotfase te scoren tegen FC Emmen. © ANP

Maxi Romero sluit aan bij Jong PSV voor duel met ADO

Jong PSV heeft maandagavond tegen ADO Den Haag de Argentijn Maxi Romero in de gelederen. De 22-jarige spits ligt op koers om zijn rentree te maken in het beloftenteam, na een jaar blessureleed. De kans is groot dat Romero tijdens de wedstrijd gaat invallen. 

 1. Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

  Opnieuw fysieke problemen voor PSV-spits Maxi Romero en vrees voor weken absentie

  PSV-spits Maxi Romero lijkt door een blessure voorlopig opnieuw uitgeschakeld, zo bevestigen bronnen rond de speler. De Argentijn was net weer topfit en speelde vorige week nog in de basis bij de Eindhovenaren. Hoe ernstig het is, moet allemaal nog blijken. Berichten dat hij sowieso vijf weken ‘out’ is, worden nog niet bevestigd. Wel lijkt zijn meespelen tegen Ajax op zondag hoe dan ook niet mogelijk en wordt gevreesd voor een langere periode van afwezigheid.
 1. Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

  Ruud van Nistelrooy verrast opnieuw met Jong PSV: ‘Johan vertrouwt erop dat het belletje komt en ik ook’

  Bij Jong PSV gaat momenteel veel aandacht uit naar topscorer Johan Bakayoko, die al weken op rij nauwelijks af te stoppen is in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag was hij tegen Excelsior met twee assists en een goal weer de uitblinker bij Jong PSV, dat met 3-0 won. Trainer Ruud van Nistelrooy van de beloftenploeg van PSV begrijpt dat de aanvaller door zijn goede prestaties volop in de belangstelling staat, maar gaf vrijdag ook aan genoten te hebben van de rest van zijn team.
 2. Olivier Boscagli liet in zijn jeugd de feestjes in Monaco links liggen en geniet nu van zijn gezin, van PSV en zijn mountainbike
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Olivier Boscagli liet in zijn jeugd de feestjes in Monaco links liggen en geniet nu van zijn gezin, van PSV en zijn mountainbi­ke

  Hij bleef als opgroeiende tiener weg van de feestjes in Monaco. Niet omdat Olivier Boscagli niet van gezelligheid houdt, maar omdat hij op een ander podium alles uit het leven wilde halen. ,,Ik wil een loopbaan met zoveel mogelijk prijzen als voetballer en het doel is niet om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dat laatste komt uiteindelijk wel voor elkaar, als het eerste maar is gelukt. Ik wil als sportman herinneringen creëren.”

PSV