Noni Madueke
Volledig scherm
Noni Madueke © BSR Agency

Noni Madueke gaat definitief naar de A-selectie van PSV

PSV-trainer Ernest Faber heeft Noni Madueke definitief overgeheveld naar de A-selectie van de club. Dat komt niet helemaal als een verrassing, nadat Madueke eerder deze week zijn contract bij de club al verlengde. 

De 18-jarige Madueke tekende tot 2024 bij PSV en liet belangstelling van tal van buitenlandse clubs lopen. PSV hoopt dat de vleugelaanvaller in Eindhoven de komende periode uitgroeit tot een vaste waarde. 

In ruim twee maanden maakte Madueke de stap van PSV onder 19 naar Jong PSV en nu dus naar PSV 1. Hij trainde al volledig mee bij het eerste elftal, zodat het vooral een ‘papieren stap’ is. In de praktijk betekent het dat Madueke een plekje in de kleedkamer op De Herdgang krijgt en zich na trainingen niet meer hoeft te melden aan de jeugdzijde. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV