Volledig scherm
PSV bereikte vorige week de Champions League-groepsfase door winst op BATE Borisov. © EPA

Online-gekkenhuis verwacht bij verkoop laatste Champions League-kaarten PSV

De verkoop van de laatste Champions League-kaarten voor duels van PSV wordt donderdagmorgen waarschijnlijk een online-gekkenhuis. Er zijn nog enkele honderden tickets die wachten op een eigenaar. De 28.000 seizoenkaarthouders van PSV hebben bijna allemaal een kaart gekocht voor de drie groepswedstrijden in het hoofdtoernooi van de Champions League in het Philips Stadion. 

Vanaf donderdagmorgen om 09.00 kunnen belangstellenden nog een kaart voor de thuisduels van PSV met FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur aanschaffen, in de vorm van een zogeheten passe-partout. Deze geeft rechts op toegang tot alle duels. 

Wie geen lid is van Supportersvereniging PSV, FC PSV of de Phoxy Club kan ingevolgde de eerder overeengekomen afspraken pas op zijn vroegst vrijdag kaarten kopen en op dat moment zijn alle kaarten allang uitverkocht. 

PSV had de duels waarschijnlijk wel twee of drie keer uit kunnen verkopen, gezien de enorme belangstelling van supporters. 

  1. PSV op hoofdlijnen akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart

    PSV op hoofdlij­nen akkoord met Baumgartl en werkt aan deal met VfB Stuttgart

    PSV heeft afgelopen week al een akkoord op hoofdlijnen bereikt met centrale verdediger Timo Baumgartl, die momenteel nog bij VfB Stuttgart onder contract staat. De 23-jarige Duitser moet in Eindhoven de opvolger worden van zijn landgenoot Daniel Schwaab, die PSV in mei transfervrij verliet. Schwaab kwam in 2016 eveneens over van VfB Stuttgart, waaraan PSV in 2011 ook al Francesco Javier ‘Maza’ Rodríguez verkocht.

PSV