Volledig scherm
Gastón Pereiro. © BSR Agency

Paco Casal op weg naar Eindhoven om transfer Pereiro naar FC Cincinnati te kunnen realiseren

De zaakwaarnemer van Gastón Pereiro is onderweg naar Eindhoven om een transfer van Gastón Pereiro naar FC Cincinnati rond te kunnen maken. Dat heeft hij beloofd aan Pereiro zelf en de clubleiding van PSV. 

Casal gold de afgelopen jaren niet als de meest betrouwbare en standvastige gesprekspartner, dus PSV houdt begrijpelijkerwijs een stevige slag om de arm. Pereiro zelf wil wel naar de Major League Soccer, ook al had hij zelf liever in Europa gespeeld. De verdiensten in Amerika zijn goed en het niveau is wel stijgende. 

PSV en FC Cincinnati worden het eens over de voorwaarden waaronder een transfer kan plaatsvinden, zo is gebleken uit een inventarisatieronde. Pereiro heeft nog maar een contract voor een half jaar en Cincinnati wil naar schatting ongeveer 2,5 miljoen euro voor hem betalen. 

Volledig scherm
Paco Casal, zaakwaarnemer van Gastón Pereiro en mediatycoon in Uruguay. © Youtube
  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV