Volledig scherm
Kenneth Paal namens PEC Zwolle in actie tegen Excelsior. © BSR Agency

PEC Zwolle wil PSV-huurling Paal behouden, meerjarig contract ligt klaar

Als het aan de clubleiding van PEC ligt, speelt Kenneth Paal (21) ook na dit seizoen in Zwolle. De tot linksback omgetoverde Paal wordt momenteel gehuurd van PSV. In Eindhoven kwam de geboren Arnhemmer vorig seizoen tot vijf competitieduels, bij de Blauwvingers staat de teller op 21. Paal kan een meerjarig contract ondertekenen.

Gerard Nijkamp laat weten dat hij met PSV nagenoeg akkoord is over een vaste transfersom en een doorverkooppercentage voor Paal. De komende weken hoopt de technisch directeur van PEC Zwolle ook met de linksback en diens management tot een vergelijk te komen over een driejarig contract. ,,Kenneth heeft een optie in zijn contract. De voorwaarden om die te lichten hadden we niet met pen, maar al wel met potlood genoteerd. Ik hoop dat we dat snel rond kunnen maken”, aldus Nijkamp.

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV