Het Philips Stadion.
Volledig scherm
Het Philips Stadion. © Getty Images

Philips Stadion is tot en met 31 maart dicht

Het Philips Stadion sluit tot en met 31 maart. Dat meldt PSV in reactie op de huidige corona-crisis. De spelers van de club (zowel van PSV 1 als Jong PSV) trainen voorlopig wel door, achter gesloten deuren. 

Evenementen en rondleidingen gaan niet door. De club is ook niet telefonisch, maar per email bereikbaar. Eerder al werden alle duels tot en met 31 maart afgelast door de KNVB. 

Voor PSV staat in principe op 4 april weer het eerste thuisduel op het programma, tegen Heracles Almelo. Of die wedstrijd wel doorgaat, is nu nog niet te voorzien. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV