Podcast #PSVpraat | ‘PSV moet de laatste 8 in Europa kunnen halen’

Liefhebbers van PSV konden op deze site al terecht voor geschreven tekst en bewegende beelden. Met ingang van dit seizoen kun je ook luisteren naar het wel en wee van PSV via de podcast #PSVpraat.

PSV-verslaggevers Rik Elfrink, Chris Ottens (beiden ED) en Maarten Wijffels (AD) zijn in wisselende samenstelling te horen in de podcast. In de eerste aflevering van #PSVpraat blikken Rik Elfrink en Chris Ottens terug op de roerige transferperiode in Eindhoven.

De eerste uitzending van #PSVpraat is hierboven via de player te beluisteren, maar ook een gratis abonnement op de podcasts is mogelijk. Zodra een nieuwe aflevering beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload in de podcast-app. Om vanaf je iPhone direct naar de podcastapp te gaan kun je hier klikken. Heb je een telefoon die draait op Android, dan is de app Stitcher aan te raden, zoek vervolgens op #PSVpraat. 

#PSVpraat is ook te beluisteren via Spotify.

Volledig scherm
Konstantinos Mitroglou en Jorrit Hendrix. © BSR Agency
  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV