Volledig scherm
Ruud Brood. © Kees Martens

Positie Ruud Brood nog onduidelijk, PSV kijkt naar rol Van Marwijk

De positie van Ruud Brood binnen het PSV van komend seizoen is nog onduidelijk, zo bleek vrijdag tijdens de persconferentie van PSV over het nieuwe seizoen. 

Wel is duidelijk dat Brood, eerste assistent van het afgelopen seizoen, nog een contract voor een seizoen heeft. In welke rol hij eventueel verder kan, is nog niet bekend. Of er een rol voor Bert van Marwijk komt en hoe die wordt ingevuld, is ook nog niet duidelijk. PSV sloot niet uit dat hij komend seizoen in Eindhoven aansluit. 

Afgelopen weekend liet Brood weten zijn woord aan PSV te hebben gegeven. Algemeen directeur Toon Gerbrands liet daarop vrijdag weten dat hij een contract heeft en dat nog bekeken wordt hoe de technische staf precies wordt ingevuld. Op dit moment is alleen duidelijk dat Mark van Bommel en Jürgen Dirkx komend seizoen onderdeel zijn van de technische leiding. 

  1. Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Arjen Robben vertrekt aan het eind van dit seizoen na een prachtige periode bij Bayern München en is dan 35,5 jaar. Na zes (!) kampioenschappen op rij pruttelt de motor van ‘FC Hollywood’ in Zuid-Duitsland, waar de ex-international dit seizoen aantoont nog altijd een hoog niveau te kunnen halen. Bayern staat in de Bundesliga inmiddels negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. Geen onoverbrugbaar gat, maar wel een enorme kloof.

PSV