PSV speelde dit seizoen al thuis tegen VfL Wolfsburg en FC Basel. Een duel om 20.00 op zondagavond zou een primeur zijn in het Philips Stadion.
Volledig scherm
PSV speelde dit seizoen al thuis tegen VfL Wolfsburg en FC Basel. Een duel om 20.00 op zondagavond zou een primeur zijn in het Philips Stadion. © BSR Agency

PSV-ADO mogelijk op zondagavond om acht uur: ‘Zoveel mogelijk rust voor PSV’

De eerste thuiswedstrijd van PSV in het nieuwe eredivisieseizoen wordt mogelijk om 20.00 uur gespeeld. De club speelt op zondag 11 augustus in het Philips Stadion tegen ADO en de KNVB heeft de optie op tafel gelegd om het duel op die dag later in de avond te spelen. Dat zou een primeur in Eindhoven zijn. 

 1. Kronkelende staafjes en een nieuwe winkel bevestigen de almaar sterkere band tussen PSV en Eindhoven
  PREMIUM

  Kronkelen­de staafjes en een nieuwe winkel bevestigen de almaar sterkere band tussen PSV en Eindhoven

  Rob Scheepers zou Rob Scheepers niet zijn als de cabaretier niet even de vinger op de zere plek had gelegd. ,,Zo zo, 139 euro voor een premium-, limited- en exlusive-shirt van PSV?”, vroeg hij zich woensdagmiddag bij de opening van de nieuwe PSV-winkel in de binnenstad van Eindhoven hardop af, in een gesprek met commercieel directeur Frans Janssen van PSV. ,,Als Helmond Sport dat voor een shirt vraagt, krijgen ze er meteen een linksback bij.”
 2. Nieuw PSV-shirt ‘kei mooi’, maar ‘kneiterduur’: ‘Het leeft enorm bij de supporters’
  Video

  Nieuw PSV-shirt ‘kei mooi’, maar ‘kneiter­duur’: ‘Het leeft enorm bij de supporters’

  PSV heeft woensdag het nieuwe Puma-thuisshirt voor het komende seizoen onthuld. Bij de Eindhovense achterban wordt wisselend gereageerd op het tenue, dat zowel als officieel wedstrijdshirt (139,95 euro) als replica (89,95 euro) wordt uitgebracht. ,,Je merkt dat de supporters er erg mee bezig zijn. Dat is mooi om te zien, dan merk je dat het langzamerhand weer over voetbal begint te gaan.”

PSV