Volledig scherm
PREMIUM
Frustraties bij spelers van FC Emmen - PSV na een overtreding van Glenn Bijl. © BSR Agency

PSV bezig aan lange lijdensweg, Van Bommel steeds dieper in de problemen

PSV heeft opnieuw punten laten liggen in de competitie en stapelt tegenslag op tegenslag. Trainer Mark van Bommel komt steeds zwaarder onder vuur te liggen.

PSV blijft tobben en heeft voor de zesde keer op rij in een uitwedstrijd punten verloren. Tegen FC Emmen kwam de ploeg van Mark van Bommel niet verder dan een gelijkspel (1-1) en daardoor is de achterstand in de eredivisie op Ajax en AZ nog verder opgelopen. PSV kan met dertien punten achterstand inmiddels definitief een kruis zetten door de laatste titelaspiraties. De dramatische eerste seizoenshelft van PSV betekent ook dat een tweede plek en daarmee de Champions League-voorronde in gevaar lijkt te komen. Voor aanvang van het seizoen sprak de club nog uit de aansluiting met de top-32 definitief te willen maken, omdat er belangrijke veranderingen op til kunnen zijn in internationaal verband.

  1. PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    PSV moet zich ook in slechte tijden als een topclub gedragen

    Het kon niet uitblijven. Zoals een beursgenoteerd bedrijf in turbulente economische omstandigheden een winstwaarschuwing afgeeft, zo moest ook de leiding van PSV deze week na een aantal belabberde sportieve prestaties met de billen bloot. In dit soort dingen is het zakenleven soms best te vergelijken met topsport. Wie zijn doelen niet haalt, legt verantwoording af aan aandeelhouders respectievelijk supporters. Falen is balen, het is niet anders.

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
10163 stemmen