PSV directeur Toon Gerbrands in Stadion Eindhoven
Volledig scherm
PREMIUM
PSV directeur Toon Gerbrands in Stadion Eindhoven © FotoMeulenhof

PSV biedt en vraagt hulp in crisistijd en wil ook vooruit blijven kijken

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV begrijpt dat zijn club nu een pas op de plaats moet maken, geeft en vraagt dingen aan de samenleving én wil vooruit blijven kijken. ,,Dat hoort ook bij ons vak.”

In crisistijden wordt het leven in brede zin geherwaardeerd. Tussen alle nieuwe gedachten over zingeving en solidariteit krijgt de plek van topsport dan vaak een wat lager treetje. Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV merkt en begrijpt dat zijn club nu pas op de plaats moet maken en wil dienstbaar zijn aan de maatschappij. Tegelijkertijd wil hij ervoor zorgen dat zijn club snel in positie is als het leven weer zijn normale gang neemt en iedereen weer volop van topvoetbal kan genieten.

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV