Volledig scherm
De nieuwe muurcreatie aan de PSV-laan. © ED

PSV-directeur hekelt PSV-loos artistiek project aan de PSV-laan

PSV-directeur Toon Gerbrands hekelde dinsdagavond een nieuwe artistieke creatie die de PSV-laan sinds deze week siert en meer specifiek het gebrek aan een relatie tussen het project en PSV. 

Een aantal kunstenaars heeft in het kader van het project ‘Out of the Arena’ een lange wand aan de laan volgespoten met graffiti. Gerbrands vindt dat de PSV-kleuren daarin ontbreken. Ook het woord ‘Arena’ is wellicht enigszins ongelukkig gekozen, al zijn de teksten op de muur nauwelijks leesbaar. Daarover heeft de PSV-voorman het overigens niet. 

Gerbrands laat zijn standpunt op Twitter weten met de zin: ‘Het is toch echt een gemiste kans om dit project op de PSV-laan en zo dicht bij het stadion niet te koppelen aan het rood-wit kleuren van PSV.’ Verder vraagt de directeur van PSV zich af wie verantwoordelijk is voor het gebeuren. 

Een klein deel van de muur was eerder al voorzien van een aantal PSV-afbeeldingen. Deze zijn intact gebleven.

  1. PSV-toezichthouders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PS­V-toezicht­hou­ders content met terugkeer Van Breukelen: ‘Hans heeft alles meegemaakt’

    PSV maakte deze week bekend dat Hans van Breukelen (62) terugkeert in de raad van commissarissen van de club. Voorzitter Jan Albers van het toezichthoudende orgaan is blij dat hij de voormalig succesdoelman weer wist over te halen. ,,Hans is iemand die de club van binnen en buiten kent en een PSV’er in hart en nieren is. Hij heeft alles meegemaakt als sporter en ook in zijn rol als commissaris bij PSV tussen 2010 en 2016 veel meegemaakt.”

PSV