Volledig scherm
Ricardo Rodríguez in het tenue van AC Milan. © Soccrates/BSR Agency

PSV-directie in Milaan om snel spijkers met koppen te slaan voor transfer Ricardo Rodríguez

PSV probeert de transfer van Ricardo Rodríguez naar Eindhoven snel af te ronden. Een delegatie van de club is naar Milaan afgereisd om de linksback van AC Milan snel naar PSV te krijgen. Huur en koop zijn allebei nog mogelijk, maar huur lijkt in ieder geval mogelijk. 

Rodríguez heeft aangegeven zelf naar PSV te willen en laat een aanbieding van Fenerbahce schieten. De 27-jarige verdediger kan leven met de financiële voorwaarden voor een transfer naar PSV, maar het gaat er nu nog om dat PSV met AC Milan een akkoord bereikt. 

Dat laatste is zeker geen kansloze zaak, waarop technisch manager John de Jong en operationeel directeur Peter Fossen naar Italië zijn afgereisd. De PSV-directie hoopt snel spijkers met koppen te slaan, maar benadrukt dat nog geen sprake is van een definitief akkoord en dat het geen makkelijke transferkwestie is.  

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV