Vincent Müller heeft zich na een moeilijke start op een goede manier ontwikkeld bij Jong PSV. Samen met Maxime Delanghe is hij de keeper bij het beloftenteam.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Müller heeft zich na een moeilijke start op een goede manier ontwikkeld bij Jong PSV. Samen met Maxime Delanghe is hij de keeper bij het beloftenteam. © Pro Shots / Thomas Bakker

PSV-doelman Vincent Müller ziet zijn vroegere televisieheld ineens naast zich in de kleedkamer

PSV-doelman Vincent Müller keek zes jaar geleden net als bijna al zijn landgenoten naar de televisie, tijdens het WK voetbal. Hij juichte als jongen van veertien voor de Duitse ploeg, die op het grootste toernooi ter wereld de hoofdprijs binnensleepte. ,,Voor mij voelt het best bijzonder dat je als jongen van veertien Mario Götze ziet schitteren op tv en zes jaar later soms naast hem in de kleedkamer zit.”

  1. AS Monaco-coach Niko Kovač ziet in PSV geduchte tegenstander: ‘Schmidt maakt clubs geleidelijk beter’

    AS Monaco-coach Niko Kovač ziet in PSV geduchte tegenstan­der: ‘Schmidt maakt clubs geleide­lijk beter’

    Trainer Niko Kovač van AS Monaco beschouwde woensdagavond in het Philips Stadion het treffen met PSV van donderdag uitgebreid voor. Voor de 50-jarige coach is de Eindhovense formatie een geduchte tegenstander in de Europa League, zo gaf hij aan. ,,Ze boeken progressie ten opzichte van vorig seizoen en hebben offensief veel mogelijkheden”, meldde de 83-voudig Kroatisch international.

PSV