Volledig scherm
PREMIUM
Steven Bergwijn maakt een kusgebaar voor zijn ‘broer’ Mohamed Ihattaren. © BSR Agency

PSV draagt zege op aan Mo Ihattaren

Voetbal is geen zaak van leven of dood, maar de PSV’ers probeerden met een goed resultaat toch om het leven voor Mo Ihattaren en zijn familie iets draaglijker te maken, na de dood van zijn vader.

,,Het voelt alsof Mo mijn kleine broertje is.” Steven Bergwijn was gisteravond na afloop van PSV-VVV (4-1) nog altijd onder de indruk van wat hij in de vroege morgen bij het opstaan las. In plaats van een tintelend ‘matchday-gevoel’ was er verdriet. Aan het gezicht van Bergwijn was af te lezen dat dat intens verdriet was. Ihattaren mocht zijn vader maar 17 jaar bij zich hebben en zag hem dit weekend het aardse voor het hemelse verruilen.

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8962 stemmen