Volledig scherm
Joël Piroe. © BSR Agency

PSV’er Joël Piroe scoort ook bij Oranje onder 20

Joël Piroe heeft vrijdagavond  een uitstekende invalbeurt beleefd bij Oranje onder 20. De speler van Jong PSV begon op de bank tegen de leeftijdsgenoten van Mexico en mede door de winnende treffer van Piroe boog Oranje een 1-2 achterstand om in een 3-2 zege.

Sportpark Middelmors van tweededivisionist Rijnsburgse Boys was het toneel van de vriendschappelijke interland. Naast Piroe zat ook PSV’er Mike van de Meulenhof op de bank. De andere twee doelpunten van Oranje werden gemaakt door Noa Lang (Ajax) en Feyenoorder Dylan Vente. Vente kwam net al Piroe als invaller in het veld. Hij maakte zelf de 2-2 en gaf de assist op Piroe bij de 3-2. In de Keuken Kampioen Divisie is Piroe dit seizoen al goed voor tien doelpunten.

De selectie van Oranje onder 20 gaat nu naar Tsjechië waar ook een oefeninterland wordt gespeeld. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV