PSV'ers willen ook thuis rolmodel zijn

videoDe PSV’ers zetten momenteel thuis hun beste beentje voor. Om hun eigen conditie op peil te houden, maar ook om supporters te helpen om fit te blijven. 

Blijf voorlopig zoveel als mogelijk thuis, volg de adviezen van experts op en laten we er samen voor zorgen dat we de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk tegengaan. Dat is de boodschap die de PSV’ers via een speciaal platform afgeven als hen wordt gevraagd naar de huidige situatie buiten de voetbalvelden. In samenwerking met de Brainport-partners van PSV (VDL, ASML, Philips, High Tech Campus en Jumbo) lanceerde de club gisteravond een speciale website die in zorgelijke tijden serieuze informatie biedt en tegelijkertijd ruimte geeft voor lichamelijke oefening en ontspanning. 

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV