Volledig scherm
René Eijkelkamp en Guus Hiddink keren per direct terug bij PSV. © Foto Ruud Voest

PSV haalt René Eijkelkamp (55) terug bij de technische staf

PSV heeft per direct René Eijkelkamp teruggehaald bij de technische staf van de club. De oud-spits krijgt voor de derde keer een rol als assistent-coach bij de club. Eijkelkamp hielp de afgelopen jaren zijn broer Harold bij  de begeleiding van spelers en trainers en is nu terug bij PSV. 

Eijkelkamp was in het verleden aanvaller bij de Eindhovense club en boekte de nodige successen met de club. Als lid van de technische staf was hij in het verleden geliefd, maar kon Eijkelkamp ook kritisch naar zaken kijken. Samen met adviseur Guus Hiddink begint de PSV'er nu aan een nieuw avontuur bij PSV. Voorlopig geldt de samenwerking met de Dalfsenaar tot het einde van het seizoen. 

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV