Kaj de Rooij maakte een goed seizoen door bij FC Eindhoven en staat in de belangstelling van PSV. Hier probeert hij keeper Rody de Boer te verschalken in een duel met Jong AZ.
Volledig scherm
Kaj de Rooij maakte een goed seizoen door bij FC Eindhoven en staat in de belangstelling van PSV. Hier probeert hij keeper Rody de Boer te verschalken in een duel met Jong AZ. © BSR Agency

PSV heeft interesse in aanvaller Kaj de Rooij (19) van FC Eindhoven

PSV heeft interesse om aanvaller Kaj de Rooij van FC Eindhoven in te lijven. De 19-jarige linkerspits is na een goed seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op de radar verschenen en bij PSV wordt gedacht dat hij zijn plafond nog niet heeft bereikt. De Rooij is in beeld om de selectie van Jong PSV te versterken en kan bij goede prestaties in aanmerking komen voor trainingen en/of wedstrijden bij PSV 1. 

  1. PSV voegt oefenduel met Hertha BSC toe aan oefencampagne, weerzien met de broers Rekik lonkt

    PSV voegt oefenduel met Hertha BSC toe aan oefencam­pag­ne, weerzien met de broers Rekik lonkt

    PSV heeft een nieuw oefenduel aan de voorbereidingscampagne kunnen toevoegen. De ploeg van Roger Schmidt reist op 27 augustus naar Berlijn voor een treffen met Hertha BSC. Bij die formatie speelt oud-PSV’er Karim Rekik (25). Daarnaast is ook zijn broer Omar (18) bijna doorgedrongen tot de hoofdmacht. Hij speelde in het verleden in de jeugdopleiding voor PSV en zat bij het einde van de vorige competitie bij de wedstrijdselectie van Hertha.

PSV