Volledig scherm
PREMIUM
Ernest Faber aan het woord tijdens het trainingskamp van PSV in Qatar. © BSR Agency

PSV heeft nog veel twijfels weg te nemen

Overtuigen deed PSV de afgelopen week in Qatar zeker nog niet. Trainer Ernest Faber maakt de balans op na acht dagen trainen en twee wedstrijden op woestijngrond.

Wordt het nog wat met PSV dit jaar? In Doha heeft de club de afgelopen acht dagen geprobeerd om een nieuw fundament te leggen na de in december gebarsten bom bij de club. Aan de hand van trainer Ernest Faber moet verdere schade in de komende periode worden voorkomen en wil PSV nog wat maken van het seizoen. De KNVB-beker is nog te winnen en via plaats twee in de eredivisie een plek in de Champions League-voorronde, zo vindt de clubleiding.

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV