Volledig scherm
Daniel Schwaab en Marco van Ginkel protesteren bij arbiter Kuipers. © Photo News

PSV heeft volgende week Lozano en Hendrix terug en wil zich revancheren: 'Een schande'

PSV heeft na het ongekende echec tegen Willem II volgende week in het thuisduel met VVV weer de beschikking over Hirving Lozano en Jorrit Hendrix, die terugkeren van een schorsing. Derrick Luckassen is er dan niet bij, omdat hij een duel moet 'brommen' na een tweede gele kaart tegen Willem II. 

,,De fans spraken over een schande", zei Daniel Schwaab na de 5-0 nederlaag in Tilburg. ,,Ze hebben volkomen gelijk. We moeten ons volgende week meteen revancheren, want dit is inderdaad een schande voor PSV. Ongelooflijk dat we ons zo te kijk hebben laten zetten en die 4-0 en 5-0 ook nog eens weggeven."

Het werd een zwarte avond voor PSV, dat er nog steeds riant voorstaat in de titelstrijd. ,,Morgen gaan we hier allemaal over praten. Dit kan niet en we moeten met zijn allen kijken wat er precies is misgegaan."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PSV is de productiefste ploeg van heel Europa

    PSV is de productief­ste ploeg van heel Europa

    PSV is op dit moment de meest productieve ploeg van heel Europa in de nationale competities. Na vijftien speelrondes heeft de ploeg van Mark van Bommel 53 keer gescoord. Dat is weliswaar net zoveel als Young Boys in Zwitserland, maar die ploeg was al 17 keer in competitieverband actief. Ook Rode Ster Belgrado kwam in Servië tot 53 goals, in 20 competitieduels. Maribor kwam in Slovenië tot 55 treffers, maar had daar 19 duels voor nodig. Het gemiddelde ligt dus onder de 3 goals per duel.

PSV