Oranjeganger Denzel Dumfries zag het EK verplaatst worden naar 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranjeganger Denzel Dumfries zag het EK verplaatst worden naar 2021. © BSR Agency

PSV hoopt op uitspelen eredivisie, maar het blijft koffiedik kijken

Voetballiefhebbers hopen dat de huidige competitie wordt uitgespeeld. Maar hoe, wat en wanneer is nog lang niet te zeggen.

Ook in de voetballerij zijn er momenteel veel vragen na de corona-crisis en antwoorden zijn niet of slechts onder voorbehoud te geven. Belangrijkste kwestie na het verplaatsen van het EK naar 2021 is hoe het verder gaat met de nationale competities. PSV hoopt net als alle andere clubs dat de eredivisie in ieder geval kan worden uitgespeeld, bij voorkeur met publiek. Het is allemaal nog koffiedik kijken, waarbij het uitgangspunt in ieder geval is dat er hooguit tot 30 juni kan worden gespeeld.

  1. PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    PSV wil nog op een sjieke manier afscheid nemen van Steven Bergwijn

    De transfer van Steven Bergwijn van PSV naar Tottenham Hotspur deed afgelopen januari veel stof opwaaien. De aanvaller was al naar Londen vertrokken voor de laatste handtekening was gezet en schermde met toestemming van PSV’s interim-coach Ernest Faber, maar de directie van PSV had die niet gegeven. Na een uiterst pover optreden in een bekerduel met NAC deed hij niet meer mee in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. De overgang naar Engeland kwam alsnog snel rond.

PSV